bence.blog.hu

Blog aktuális témákról. A fő irányvonal: tech, web, kütyük, sorozatok, filmek, Apple, appok stb.

Címkék

444.hu (1) 500 days of summer (1) 500 nap nyár (1) agymenők (1) akció (1) alkalmazás (6) android (3) apple (21) app store (2) aranypart (1) a bombák földjén (1) a cég (1) a folyó (1) a közösségi háló (1) balaton (1) barátság extrákkal (1) battlefield 4 (1) boardwalk empire (1) budapest (10) cegléd (1) colin mcrae rally (1) derült égből család (1) diplomatavadász (1) előzetes (1) etarget (1) facebook (7) farkas (1) Fast & Furious 6 (1) film (12) friends with benefits (1) gameplay (1) game of thrones (2) gengszterkorzó (1) google reader (1) grand theft auto (1) grand theft auto 3 (1) grand theft auto 5 (2) hacktion (1) Halálos iramban 6 (1) happy town (1) hawaii five-0 (1) how to make it in america (2) index.hu (1) ingyen alert (1) instagram (1) interjú (1) ios (10) ipad (8) iphone (9) jackass (1) játék (14) jobs (1) kemény motorosok (1) képek (5) kergetjük az amerikai álmot (2) kívülállók (2) kritika (29) kütyü (1) life unexpected (1) local nyúz (1) lost (1) lost girl (1) mac (1) melrose place (2009) (1) mirrors edge (1) misfits (2) mobil (1) nancy ül a fűben (2) no ordinary family (1) online marketing (1) összeesküvés (1) podcast (1) politika (1) póló (1) postafiók (1) programajánló (1) quake live (1) samsung (1) shit my dad says (1) siófok (1) skins (4) social (3) sons of anarchy (1) sorozat (28) sport (1) spotify (1) steve jobs (4) stream (1) tech (17) telekom (1) tesco (1) the big bang theory (1) the big c (1) the event (1) the firm (1) the hurt locker (1) the river (1) the social network (1) tomb raider (1) torrent (1) trónok harca (2) videó (14) vízilabda (1) web (16) weeds (2) wilfred (us) (1) xbox 360 (1) xbox one (1) zene (2) zombieland (1) [rec] (1) [rec] 2 (1)

Weeds – kezdett a 6. évad

2010.08.02. 16:29 bence_

Sokat kellett várni idén nyáron, mire meglett az első preair, ma reggel azonban arra ébredhettünk, hogy a Weeds új évadának első része fent van a neten. Az előző etap sokak szerint nem sikerült olyan jól és a sorozat eléggé lefelé halad azon a bizonyos lejtőn, így joggal várhattuk a soron következő évadtól, hogy ez jobb lesz. A tovább után spoileresen írunk arról, milyen reményeket fűzhetünk még a Weeds-hez.

Az ötödik évad cliffhanger-e után sejthető volt, hogy valamilyen nagyobb változás fog végbemenni a történetben. Miután Shane megölt egy embert, nem maradt más választásuk, mint elhagyni a várost. Az első epizódtól sokkal többet nem is várhatunk, mint azt, hogy látjuk a családot összepakolni, elkérni Andy kocsiját és elindulni. Igen, Andy is velük tart, akit otthagyott a menyasszonya miután nem tetszett neki különösebben, hogy elrohant a lovagja és otthagyta őt a bajban, amikor rájuk fogtak egy nyílpuskát.

media_httpsorozatnezo_xjfiw-scaled1000.jpg

Látszik, hogy Nancy-t egyre jobban izgatja Shane hirtelen megváltozása, mióta meglőtték. Ne szépítsük, konkrétan egy hidegvérű gyilkos lett. Mellesleg a srác nagyon jó színész, tényleg hitelesen adja vissza azt, hogy ő megölt egy embert és ez neki mit sem számít, ha a családért tette.

Az írók hozzák a formájukat sötét humor terén. Nem volt meglepő számomra, mikor a buliban az egyik vendég a tetőről beleugrott a medencébe, amiben a Shane által megölt nő holtteste úszkált.

Olyan hírek láttak napvilágot, miszerint Elizabeth Perkins az ötödik évad befejeztével kiszállt a sorozatból, ami eddig igaznak bizonyul, mert bizony a hatodik évad első epizódjában ő már nem szerepel, azonban van egy olyan érzésem, hogy valamilyen formában még visszatérünk arra a cselekményszálra, aminek ő is részese.

media_httpsorozatnezo_vvdyi-scaled1000.jpg

A jövőt illetően bízom benne, hogy bejön ez a váltás és végre visszakapjuk a régi Weeds-et. Az olyan nagyszerű karaktereknek, mint Andy vagy Doug szerintem maradniuk kell és megpróbálni olyan történetet írni, mint a sorozat kezdetén. A netes hozzászólásokat olvasva Celia kiszállása megosztotta az embereket. Volt, aki szórakoztatónak tartotta és volt, aki azt mondta, hogy nincs már benne több.

Az új évad kezdetére én adok egy 6/10-et, mert szeretem ezt a sorozatot, de érződik, hogy kell még idő, mire beindulnak a dolgok. Mindenesetre kezdésnek jó volt, csak tényleg ne álljon meg ennyivel.

★★★☆☆


Szólj hozzá!

Címkék: kritika sorozat nancy ül a fűben weeds

A bejegyzés trackback címe:

https://bence.blog.hu/api/trackback/id/tr15164001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása