bence.blog.hu

Blog aktuális témákról. A fő irányvonal: tech, web, kütyük, sorozatok, filmek, Apple, appok stb.

Címkék

444.hu (1) 500 days of summer (1) 500 nap nyár (1) agymenők (1) akció (1) alkalmazás (6) android (3) apple (21) app store (2) aranypart (1) a bombák földjén (1) a cég (1) a folyó (1) a közösségi háló (1) balaton (1) barátság extrákkal (1) battlefield 4 (1) boardwalk empire (1) budapest (10) cegléd (1) colin mcrae rally (1) derült égből család (1) diplomatavadász (1) előzetes (1) etarget (1) facebook (7) farkas (1) Fast & Furious 6 (1) film (12) friends with benefits (1) gameplay (1) game of thrones (2) gengszterkorzó (1) google reader (1) grand theft auto (1) grand theft auto 3 (1) grand theft auto 5 (2) hacktion (1) Halálos iramban 6 (1) happy town (1) hawaii five-0 (1) how to make it in america (2) index.hu (1) ingyen alert (1) instagram (1) interjú (1) ios (10) ipad (8) iphone (9) jackass (1) játék (14) jobs (1) kemény motorosok (1) képek (5) kergetjük az amerikai álmot (2) kívülállók (2) kritika (29) kütyü (1) life unexpected (1) local nyúz (1) lost (1) lost girl (1) mac (1) melrose place (2009) (1) mirrors edge (1) misfits (2) mobil (1) nancy ül a fűben (2) no ordinary family (1) online marketing (1) összeesküvés (1) podcast (1) politika (1) póló (1) postafiók (1) programajánló (1) quake live (1) samsung (1) shit my dad says (1) siófok (1) skins (4) social (3) sons of anarchy (1) sorozat (28) sport (1) spotify (1) steve jobs (4) stream (1) tech (17) telekom (1) tesco (1) the big bang theory (1) the big c (1) the event (1) the firm (1) the hurt locker (1) the river (1) the social network (1) tomb raider (1) torrent (1) trónok harca (2) videó (14) vízilabda (1) web (16) weeds (2) wilfred (us) (1) xbox 360 (1) xbox one (1) zene (2) zombieland (1) [rec] (1) [rec] 2 (1)

Budapest Gameshow 2010 - Videó

2010.11.14. 21:31 bence_

Voltam kint a november 10-11-én a Millenárison tartott idei Budapest Game Show-n. Csak néhány szóban jellemezném, mert a nagyobb híroldalak már leírtak mindent.

A rendezvény szerintem korrekt volt, igaz kisebb helyen tartották idén, mondva válság van. Az elrendezést sikerült jól kivitelezni, elég sok látogató is jött, bár a tavalyihoz - amikor a Sportarénában volt - hasonlítani nem igazán lehet. Idén először kellett belépőt venni, ami 990 forintba került.

Nagy újdonságokat nem tudtak mutatni sem az előadók, sem a kiállított játékok, és az öt Kinect-játék kipróbálása után járó eredeti Xbox játékok is gyorsan elfogytak. Na jó, a Kinect kipróbálása elég nagy élmény volt, de ha az EA nem ad nyereményjegyet, akkor valószínűleg nem fizetem be magamat, mert nem volt olyan ajánlat, amit ingyen ne lehetett volna megkapni. Játékokat otthon is ki tudsz próbálni, a játékteszteket el tudod olvasni, videót tudsz nézni róluk, stb. Tavaly még voltak azért exkluzív címek, amikkel lehetett játszani és még az igen gyors warez sem tudta előbb kitolni őket.

A Microsoft ismét uralta a rendezvényt, még mindig minden az Xbox-ról, a Windows 7-ről, az Internet Explorerről szólt, plusz idevehetjük most már a Kinectet és a Windows Phone 7-et is. Tavaly ígérték, hogy jelen lesz a konkurencia, ehhez képest volt elvétve néhány Nintendo Wii, nagyjából négy Nintendo DS meg állítólag láttak PlayStation 3-at is, de nagyon el lehetett dugva, mert én egyet sem láttam.

A Kinect nagyon durva, tökéletesen működik, nagyon jól meg van csinálva. Semmi hardcore gaming, látszik, hogy a casual, hétköznapi játékosokra gondoltak, amikor megalkották ezt az eszközt. Ping-pongoztunk egymás ellen, vezettünk autót és mindkettő zökkenőmentesen működött. FPS-hentelőknek nem fog tetszeni, de aki nyitott másra is, annak nagyon bejöhet. A Te vagy a kontroller szlogen csodálatosan megállja a helyét. Vennék? Igen, vennék. Még kicsit kiforrja magát és szuper eszköz lesz belőle. A forradalmi szót minden gond nélkül rá lehet aggatni.

Valószínűleg jövő évben sem fogom kihagyni, mert jó móka, de visszahozhatnák az ingyenes belépést, mert lézengésért, Microsoft kampányért meg nem éppen friss témájú előadásokért nem éri meg fizetni. Szerintem. Ja és hétköznapra tenni sem volt menő húzás idén. Örülök, hogy évente van egy ilyen rendezvényünk, tőlünk keletebbre ilyet nem nagyon lehet találni.

Kapcsolódó cikk: A játék itthon még nem popkultúra


Szólj hozzá!

Címkék: budapest játék videó

A bejegyzés trackback címe:

https://bence.blog.hu/api/trackback/id/tr365164187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása